Els tallers tenen com a objectiu, per una banda, l’autoocupació en la salut física, l’oci, els hàbits saludables en la higiene i l’autonomia personal, i, per altra banda, l’estimulació sensorial i creativa.

Ceràmica, pintura i manualitats

A través de les arts plàstiques es treballen les emocions, sensacions i sentiments així com es reforça la capacitat imaginativa i la motricitat fina. 

Exercici físic i jocs col·lectius:

Mitjançant l’activitat física i l’oci lliure reforcem les conductes saludables i d’autocura així com incidim en la corresponsabilitat de les relacions interpersonals.

Els tallers tenen com a objectiu acompanyar els processos relacionals i cognitius a través del treball de les habilitats socials, la responsabilitat personal, l’estimulació psicoemocional i l’atenció dels sistemes de cognició.

Estimulació cognitiva

Treballem els sistemes de representació de la nostra realitat personal en la integració dins de la unitat de convivència mitjançant els jocs dinàmics i manipulatius.

Estimulació emocional i artteràpia

Incidim en el foment i la identificació dels valors i les emocions a través de curtmetratges

Habilitats socials

Fomentem les actituds i les conductes que permeten relacionar-nos de forma assertiva i dialogant per mitjà de l’explicació i reproducció de casos pràctics.

Hàbits d’autonomia personal

Reforcem l’autonomia a la Llar posant èmfasi en els beneficis a l’autoestima mitjançant la cura i l’endreça de les habitacions individuals i la higiene personal.

Es programen sortides d’oci en funció de les necessitats, característiques i preferències del grup, en promoció a l’obertura en els espais socioculturals afavoridors que permetin trencar amb la zona de confort i treballar l’adaptació social.